Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JustEmy

Membru
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JustEmy last won the day on September 15

JustEmy had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About JustEmy

 • Birthday 11/15/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JustEmy

  CONTRA - cererile sunt inchise si ai un model de respectat
 2. JustEmy

  1. Nick: JustEmy 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: cand dai /back te duce in lobby 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: toate sectiunile 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: trebuie sa dai /back 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 6. Alte comentarii: Succes!
 3. JustEmy

  CONTRA - cererile se fac doar sectional.
 4. JustEmy

  CONTRA - la subiectul 5 nu ai scris nimic iar la 11 nu avem nicio dovada ca ai varsta minima pentru cerere
 5. JustEmy

  PRO - cerere facuta bine, succes!
 6. Deja se ocupa cineva de asta, dacă nu intrii 10d și ramai inactiv operatorii se vor ocupa sa dispară toate protecțiile inactive. Protecțiile inactive vor fi scoase.
 7. JustEmy

  CONTRA - motive precizate mai sus
 8. JustEmy

  CONTRA - nu e nevoie sa faci cerere de unregister, după cum s-a explicat mai sus poți merge pe lobby și sa scrii /cp (parolaveche) (parolanoua)
 9. JustEmy

  1.Nick: JustEmy 2. Propunerea ta: sa se bage /rtp si macar 1 sau 2 /pv 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 1.14 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: /rtp va ajuta multi playeri sa isi gaseasca mai usor locuri pentru case, iar /pv in caz ca esti intr-o ,,expeditie,, si nu mai ai loc in inventar ar prinde bine un cufar portabil la indemana 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Resurse financiare? probabil?... 6. Alte comentarii: Succes!
 10. JustEmy

  1) Nick-ul tău: JustEmy 2) Nick-ul celui reclamat: QMaro 3) Staff/Donator: Donator 4) Secțiunea: Survival 1.14 5) Motivul pentru care îl reclami: multiplicare iteme 6) Dovada: https://imgur.com/a/YUDXOHt 7) Alte comentarii: Dovada a fost realizata cu ajutorul unui prieten (Panorh)/ de asemenea puteti sa vedeti cum functioneaza bug-ul aici :https://www.terrorgames.ro/forum/index.php?/topic/802-bug-survival-114// de asemenea un comentariu adaugat de el dupa informare:https://imgur.com/a/Fid9BGa
 11. JustEmy

  Aparent nu mai sunt scenarii in cererile de helper, insa tot ramane CONTRA din moment ce regulamentul nu este citit, si se pare ca te si contrazici la propria varsta.
 12. JustEmy

  CONTRA - de asemenea nu vad scenariile
 13. JustEmy

  CONTRA - motive spuse mai sus
 14. JustEmy

  CONTRA - inca ai o cerere activa
 15. 1. Nick: AlsoEmy 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: multiplicare iteme 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Survival 1.14 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: trebuie sa ai acces la /gm 1 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 6. Alte comentarii: Succes !
×
×
 • Create New...