Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BLits

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BLits last won the day on January 6

BLits had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About BLits

 • Birthday 01/11/1998

Recent Profile Visitors

42 profile views
 1. BLits

  1, cu indulgență.
 2. BLits

  Ideal după ce dați o NOTĂ, ar fi să puneți propria piesă. Să votăm fiecare piesa celui de mai sus. Reîncepem: DA-ȚI NOTĂ și lăsați link cu piesa VOASTRĂ!
 3. Nu știu cum, dar în dimineața asta și-a revenit. Scuzați deranjul, puteți închide Topic-ul.
 4. 1. Nick: Qartus 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Nu mai pot folosi Creative-ul. Tot ce mai pot face e să sparg și să utilizez blocurile care mi-au rămas în inventar. Nici să șterg itemele în căsuța specială, nu pot. 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Survival 1.8 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Habar n-am. Înainte de problema asta, am dat /tp la cineva care se afla în Nether. După ce m-am dus înapoi "acasă", am rămas exact cum vedeți în video. 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 6. Alte comentarii: Nu sunt eu în măsură să mă plâng, dar poate prin acest tichet, ajut viitori donatori.
 5. 1) Nick-ul tău: BLits98 2) Nick-ul celui reclamat: Jubei1 3) Secțiunea: kitbattle 4) Motivul pentru care îl reclami: AutoFood. După cum se vede și-n video, tipul atacă în timp ce mănâncă + este imposibil să reînoiești linia de supe în timpul pvp-ului, cum o face el. La un moment dat eram și 2 contra lui, și tot reușea să se țină în viață( Se vede după câtă armură a rămas pe el ). M-a făcut să-mi instalez fraps-ul atunci când tipul era argant ... Aveam acelaș kit, dar el făcea pvp doar cu pumnul.... Aceași poveste mânca în timp ce dădea cu pumnul... Uneori nici nu se vedea când lua supa în mână s-o arunci... 5) Dovada: 6) Alte comentarii: Sper să-i dublați pedeapsa...
 6. BLits

  Poți face aici cerere un ban : https://www.terrorgames.ro/forum/index.php?/forum/19-🔐-cereri-unban/ ( RESPECTÂND MODELUL) Dacă nu primești dovezi, ar trebui să primești unban.
 7. BLits

  :pro: Da, sunt deacord. Dacă este în perioada de teste, recomand Remove. ( Iar dacă este Helper de ceva timp, să fie avertizat de cineva în măsură).
 8. BLits

  Mda, nu merită să fie sancționat băiatul din Staff, dar nici voi nu mai dați mute "Din Reflex". Dacă cineva a făcut o greșeală lipsită de importanță, puteți să-l avertizați prima oară.
 9. BLits

  Salutări. După cum vedeți și în titlul topicului, puteți să dați o notă (de la 1 la 10) pentru piesa lăsată de utilizatorul precedent. Regulament: Nu vă puteți da note singur. Puteți pune o piesă odată pe zi. Puteți folosii link-uri youtube/soundcloud/spotify . Hai că încep eu:
 10. BLits

  eu

  Like la post dacă-ți place. Data viitoare bagă un stock, și mai multe detalii (cum ar fi, ce culori ți-ar plăcea).
×
×
 • Create New...