Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leo

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leo

 • Birthday August 13

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leo

  Bun Venit!
 2. Leo

  Welcome! Sper sa ai un timp bun!
 3. 1. Nick: LeoReacher 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Nu poti da /lock la barrel-uri 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Survival 1.14.3 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: - 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 6. Alte comentarii: Sper sa fie rezolvat.
 4. Leo

  Nume: - Prenume: Leo Vârstă: 16 Județ/Oraș: London Hobby-uri: Gaming/Muzica Ocupație: Student De unde ai auzit de TerrorGames.Ro?: Youtube Serverul pe care joci : play.terrorgames.ro Contact : gibberish#4984 Ce îți place la comunitatea TerrorGames.Ro?: Owner-ii sunt de treaba si nu se cred Dumnezei, ca pe alte comunitati.
 5. Leo

  Nu la asta ma refer. Nu se da mute 30 minute, se da 10minute.
 6. 1) Nick-ul tău: LeoReacher 2) Nick-ul celui reclamat: nicku66 3) Staff/Donator: Donator 4) Secțiunea: Survival 1.14.3 5) Motivul pentru care îl reclami: A dat mute gresit 6) Dovada: https://imgur.com/a/ePIJkOk 7) Alte comentarii: Nu se da 30 minute, se da mai putin.
 7. 1) Nick-ul tău: LeoReacher 2) Nick-ul celui reclamat: nicku66 3) Secțiunea: Survival 1.14.3 4) Motivul pentru care îl reclami: Advertising 5) Dovada: https://imgur.com/a/pYkzfk4 6) Alte comentarii: Nu are voie sa puna linkuri de genul acesta. E reclama, si nu e imgur etc.
 8. 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Nu ii spun de acest lucru, ii spun ca daca doreste sa stie acest lucru, poate vorbi cu un CEO sau Manager. 12. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de Jucator, ii voi face o reclamatie pe forum acelui membru staff, si ii voi zice ca a facut o fapta gresita. | In postura de Helper, ii voi zice ca a actionat gresit, si incerc sa ii explic de ce, si ii spun sa scoata acea pedeapsă. Daca nu vrea, ii voi spune unui membru staff mai mare, de exemplu un Administrator. 13. Comentarii adiționale: Nu pot da edit la aplicatie, sau sa o sterg. Cand am pus-o, am sters din greseala 11., 12., si 13..
 9. 1. Cum te numești?: Leo 2. Nume în joc (nickname): LeoReacher 3. Vârstă: 16 4. Sectiunea unde vrei Helper: Survival 1.14.3 5. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): gibberish#4984 6. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce activitatea mea, deoarece voi fi activ, si la survival va fi cu un helper in plus sa ajute playerii si sa mentina serverul. Voi mai aduce si respectul meu si entuziasmul meu. 7. Enumeră 3 calități pe care le ai: seriozitate, curajul, onestitate 8. Ai citit regulamentul?: Eu sper ca da! 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un tip cu spirit de echipa, comunicativ caruia ii place sa faca lucrurile asa cum se cuvine. Sunt activ, serios , generos, capabil dar si glumeț, însă numai atunci când este cazul. Îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni noi, îmi plac foarte mult jocurile, deoarece ma ajuta sa comunic mai bine şi să mă distrez. Imi place sa-i respect pe cei din jurul meu, sunt foarte ascultator şi sunt o fire calma, deoarece nu ma enervez foarte repede. Pot spune ca sunt competitiv, ceea ce are avantaje si dezavantaje, dar pentru că sunt competitiv, fac lucrurile cât de bine pot, să arăt de ce sunt in stare. 10.CNP(Primele 7 cifre): 5030813
×
×
 • Create New...