Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Intact

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Intact

 • Birthday 07/05/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname-ul tau:Intact Dovada ca contul iti apartine::Intacty#0001 ma contactati si va dau dovezile dar pot da o dovada momentan https://imgur.com/a/OMGb7Tx cine da atatea cps sa se stie. Motivul pentru care nu mai ai acces la cont:A fost hackuit de un tip care ma amenintat inainte. Alte precizări:Cer unregister.
 2. 1) Nick-ul tău:zZGabyXz 2) Nick-ul celui reclamat:Mateiasro 3) Staff/Donator:Staff 4) Secțiunea:kitbattle 5) Motivul pentru care îl reclami:Ban pentru Badlion Client,Cosmic Client 6) Dovada: https://imgur.com/2hCHIHa https://imgur.com/TviJ8wm https://imgur.com/3tVNTIN https://imgur.com/a/H3GsLvI 7) Alte comentarii:Cer sa primeasca un avertisment.
 3. 1. Cum te numești?:Ionut 2. Nume în joc (nickname):Intact 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul):Intacty#5066 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Sunt o persoana buna si pot aduce o calitate 1.Activitate 2.Imi pot face treaba la timp. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Cred ca ce pot spune despre mine ca imi plac urmatoarele lucruri : Sport-ul,O persoana cu creativitate,Si de asemenea o persoana strangatoare. 7. Ai citit regulamentul?:Lasa ca nu trebuie sa il citesc. 😉"! 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Hey ma numesc,Ionut,sunt o persoana care adora sport-ul,cum ar fi fotball-ul,handball-ul, si imi plac foarte mult jocurile pe Consola si PC, 9.CNP(Primele 7 cifre):5050705 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Voi vorbi cu el si ai voi spune ce stiu eu despre server si da ca doreste s-a afle m-ai multe poate anunta un Fondator/ManagerCEO 11. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează):Din postura de Membru ii voi spune ca nu a procedat corect si daca nu intelege voi contacta un Administrator. Din Postura de membru STAFF,Il corectez greseala care el a aplicat-o,si voi vorbi cu un Administrator da ca continua tot asa cu greseli. 12. Comentarii adiționale:Poza cu orele : https://imgur.com/a/0xuuAoQ,multumesc pt timp-ul acordat.
 4. Intact

  1.Nu ai spus Intact ai 1 minute control asa ca cer dovada ca tu ai zis Intact ai 1 minute discord la control.
 5. 1) Nick-ul tău:Intac t 2) Nick-ul celui reclamat:TheBlackStret 3) Staff/Donator:Donator 4) Secțiunea:KitBattle 5) Motivul pentru care îl reclami:Ban fara sa imi spuna Intact ai 1 minute discord 7) Alte comentarii:https://imgur.com/a/SIRbnE5 , https://imgur.com/2Bb0ExK Dovezile. si cer dovada in care a zis Intact ai *2minute discord la control*
 6. Intact

  https://imgur.com/a/0xuuAoQ Poze cu orele jucate.
 7. 1. Cum te numești?:Ionut 2. Nume în joc (nickname):Intact 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul):Intacty#5066 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Sunt o persoana buna si pot aduce o calitate 1.Activitate 2.Imi pot face treaba la timp. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Cred ca ce pot spune despre mine ca imi plac urmatoarele lucruri : Sport-ul,O persoana cu creativitate,Si de asemenea o persoana strangatoare. 7. Ai citit regulamentul?:Lasa ca nu trebuie sa il citesc. 😉"! 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Hey ma numesc,Ionut,sunt o persoana care adora sport-ul,cum ar fi fotball-ul,handball-ul, si imi plac foarte mult jocurile pe Consola si PC, 9.CNP(Primele 7 cifre):5050705 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Voi vorbi cu el si ai voi spune ce stiu eu despre server si da ca doreste s-a afle m-ai multe poate anunta un Fondator/ManagerCEO 11. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează):Din postura de Membru ii voi spune ca nu a procedat corect si daca nu intelege voi contacta un Administrator. Din Postura de membru STAFF,Il corectez greseala care el a aplicat-o,si voi vorbi cu un Administrator da ca continua tot asa cu greseli. 12. Comentarii adiționale:Poza cu orele : https://imgur.com/a/0xuuAoQ,multumesc pt timp-ul acordat.
 8. 1. Cum te numești?:Ionut 2. Nume în joc (nickname):Intact 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul):Intacty#5066 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Sunt o persoana buna si pot aduce o calitate 1.Activitate 2.Imi pot face treaba la timp. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Cred ca ce pot spune despre mine ca imi plac urmatoarele lucruri : Sport-ul,O persoana cu creativitate,Si de asemenea o persoana strangatoare. 7. Ai citit regulamentul?:Daca voi ziceti sa-l citesc, il citesc nu? 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Hey ma numesc,Ionut,sunt o persoana care adora sport-ul,cum ar fi fotball-ul,handball-ul, si imi plac foarte mult jocurile pe Consola si PC, 9.CNP(Primele 7 cifre):5050705 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Voi vorbi cu el si ai voi spune ce stiu eu despre server si da ca doreste s-a afle m-ai multe poate anunta un Fondator/ManagerCEO 11. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează):Din postura de Membru ii voi spune ca nu a procedat corect si daca nu intelege voi contacta un Administrator. Din Postura de membru STAFF,Il corectez greseala care el a aplicat-o,si voi vorbi cu un Administrator da ca continua tot asa cu greseli. 12. Comentarii adiționale:Poza cu orele :https://imgur.com/a/0xuuAoQ,multumesc pt timp-ul acordat.
 9. Intact

  Pro ! 🙂
 10. Intact

  Pro
×
×
 • Create New...