Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nicku66

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nicku66

 • Birthday April 18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nicku66

  1. Nick:nicku66 2. Propunerea ta:mai mult e o intrebare , pai daca am helper cum pot lua up, pe forum nu exista cerere de up, sau cate zile ai nevoie de up. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:forum :) 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:am putea creste si noi in rank :) 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:da resursa principala Askarion :) 6. Alte comentarii: nush csz, sunt complet confuz.
 2. Motivele mai sus.
 3. Nicku66

  Ah

  Motivele mai sus.
 4. Nicku66

  V-a multumesc de intelegere ^_^
 5. Nicku66

  Contra -Cnp
 6. Nicku66

  1. Nick:nicku66 2. Propunerea ta:Sa fie adaugate comenzile /ps allowall nume Sau /ps addall nume, si /ps removeall nume. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:survival 1.14.3 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:De exeplu eu am multe protectii undeva, si gen daca vreau sa mai faca cnv team cu mine trebuie sa imi gasesc toate protectiile si sa i dau add,sau cand il scot la fel, pt mn este un chin sa caut protectiile pe sub pamant ca sa i dau add la un player, sau sa il scot dupa daca face grif sau altcv. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:https://dev.bukkit.org/projects/protectionstones/pages/commands , nu ma pricep eu la plugins dar nush daca este bun acesta, sau sa luati unul asemanator ca la survival 1.8 6. Alte comentarii: Sper sa fie adaugate aceste comenzi, ne v-a face viata mai usoara pe mc :) ^_^
 7. Nicku66

  Nu am avut de unde sa stiu ca se schimbase regulamentu.
 8. Nicku66

  nu, ideea e ca poate sa imi faca spam chiar daca are mute.
 9. Nicku66

  1) Nick-ul tău:nicku66 2) Nick-ul celui reclamat:LegendPower 3) Secțiunea:survival 1.14.3 4) Motivul pentru care îl reclami:nu e reclama nici hacker, dar nu mai suport spamm ul in privat, avea si mute si tot ma spamma. 5) Dovada:https://imgur.com/a/zy2KOnX 6) Alte comentarii:nush csz, deja sunt rupt.
 10. Nicku66

  am crezut ca cuvantul suge-o e jignire si cand mi am vazut greseala am vrut sa mi o corectez dar nu am acc la /unmute, in care la gradul de vip trebuia sa am acc, am acc la warn etc..dar nu am acc la /unmute
 11. Nicku66

  Asa m-am obisnuit si eram obosit, imi pare rau.
 12. 1. Cum te numești?:Nicu 2. Nume în joc (nickname):nicku66 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul):nicku66#4797 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot aduce o mana de ajutor staff-ului,si subplusul meu. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Motivat,seriozitate,muncitor 7. Ai citit regulamentul?:Eu sper ca da! 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Sunt un tip care i place distracitia cand este vorba de seriozitate sunt cu totul un alt tip, imi place sa practi footbal,ies ocazional cu tovarasi prin oras,pe langa toate astea am si un job (nu pot sa ii zic chear un job), timpul care il mai am la dispozitie mi l pierd jucand minecraft sau difrite jocuri,cand fac o greseala incerc sa invat din ea,mereu sunt dispus de prieteni noi,nu ma enervez chear asa de usor cat ai incerca nu ai putea :). 9.CNP(Primele 7 cifre):5030412 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu o sa i spun acel lucru deorece poate trimite mai departe informatia sau imi poate crea chear probleme mie,asa ca il rog sa vorbeasca cu un administrator sau manager. 12. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).In postura de jucator o sa i fac o reclamati pe forum acelui membru staff si o sa i spun cu ce a gresit,In postura de Helper o sa i spun ca a actionat gresit si o sa i explic de ce (bine inteles daca o sa ma asculte), si o sa il rog sa isi modifice greseala sau chem un membru staff cu grad mai mare de exemplu un moderator. 13. Comentarii adiționale:Am un inceput asa cum a avut toti membrii staff, De jos am plecat cu totii,sunt om gresesc cealalta prsoana tot om si el a gresit si s-a soimtit stanjenit la fel ca mine, O seara/zi frumoasa.
 13. Nicku66

  defapt se da 30m
 14. ) Nick-ul tău:nicku66 2) Nick-ul celui reclamat:JustVqpe 3) Staff/Donator:donator 4) Secțiunea:survival 1.14.3 5) Motivul pentru care îl reclami:Abuz de functie 6) Dovada:https://imgur.com/a/eDmW8pC 7) Alte comentarii:Nu am de spus nimic.
×
×
 • Create New...