Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nicku66

Membru
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nicku66

 • Birthday April 18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nicku66

  1) Nick-ul tău:nicku66 2) Nick-ul celui reclamat:LeeSin 3) Staff/Donator:Staff 4) Secțiunea:Skypvp 5) Motivul pentru care îl reclami:Mi-a dat ban pe motiv: Msg, si ce treaba are el cu mn daca eu vb cu altcineva privat..pur si simplu foloseste socialspy ca sa se bage el sa imi dea ban.Si foloseste si cuvinte obscene prescurtate gen *Pl* 6) Dovada: https://imgur.com/a/3V6s3lA 7) Alte comentarii:Ma intreb cum a luat up.
 2. 1. Nume in joc: Nicku662. Varsta: 163. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: VIP4. De ce ai pierdut gradul?: Ca am aplicat pentru helper,a fost o amre greseala ca am luat helper, nu am crezut ca exista pile pe servar si prietenii ce iti aduc UP5. De ce il vrei inapoi:Pentru ca la helper trebuie sa ai pile/prietenii sa iei up, asa ca la vip raman singur dar fericit.6. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: mi l-a luat BadPanic...deci nu am7. ID Discord: nicku66#47978. Comentarii aditionale: Nu am crezut ca exista asa multe pile. de cand a plecat hagina..parca lumea ia up in prostie.
 3. Nicku66

  Contra-Nu ai respectat modelu dat, si daca fac spam click, asta nu insemna ca am hack, si nu vad dovada.
 4. Nicku66

  1. Nick:nicku66 2. Propunerea ta:mai mult e o intrebare , pai daca am helper cum pot lua up, pe forum nu exista cerere de up, sau cate zile ai nevoie de up. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:forum :) 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:am putea creste si noi in rank :) 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:da resursa principala Askarion :) 6. Alte comentarii: nush csz, sunt complet confuz.
 5. Motivele mai sus.
 6. Nicku66

  Ah

  Motivele mai sus.
 7. Nicku66

  V-a multumesc de intelegere ^_^
 8. Nicku66

  Contra -Cnp
 9. Nicku66

  1. Nick:nicku66 2. Propunerea ta:Sa fie adaugate comenzile /ps allowall nume Sau /ps addall nume, si /ps removeall nume. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:survival 1.14.3 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:De exeplu eu am multe protectii undeva, si gen daca vreau sa mai faca cnv team cu mine trebuie sa imi gasesc toate protectiile si sa i dau add,sau cand il scot la fel, pt mn este un chin sa caut protectiile pe sub pamant ca sa i dau add la un player, sau sa il scot dupa daca face grif sau altcv. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:https://dev.bukkit.org/projects/protectionstones/pages/commands , nu ma pricep eu la plugins dar nush daca este bun acesta, sau sa luati unul asemanator ca la survival 1.8 6. Alte comentarii: Sper sa fie adaugate aceste comenzi, ne v-a face viata mai usoara pe mc :) ^_^
 10. Nicku66

  Nu am avut de unde sa stiu ca se schimbase regulamentu.
 11. Nicku66

  nu, ideea e ca poate sa imi faca spam chiar daca are mute.
 12. Nicku66

  1) Nick-ul tău:nicku66 2) Nick-ul celui reclamat:LegendPower 3) Secțiunea:survival 1.14.3 4) Motivul pentru care îl reclami:nu e reclama nici hacker, dar nu mai suport spamm ul in privat, avea si mute si tot ma spamma. 5) Dovada:https://imgur.com/a/zy2KOnX 6) Alte comentarii:nush csz, deja sunt rupt.
 13. Nicku66

  am crezut ca cuvantul suge-o e jignire si cand mi am vazut greseala am vrut sa mi o corectez dar nu am acc la /unmute, in care la gradul de vip trebuia sa am acc, am acc la warn etc..dar nu am acc la /unmute
×
×
 • Create New...