Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LuckiaN

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LuckiaN

 • Birthday 10/15/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LuckiaN

  1. Cum te numești?: Biris Lucian 2. Nume în joc (nickname): LuckiaN 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): LuckiaN#3679 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate..e nevoie 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Am dabdare, ajutator, si destept.. 7. Ai citit regulamentul?: La ce imi trebuie? 8. Dovada Ore (minim 48 ore pe sectiune): https://imgur.com/gallery/0d9wGuG 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Pai, Salut..am 14 ani..Imi place sa ajut..sunt destul de activ..imi vad de treaba..si am respect fata de cine imi are respect. 10. CNP (Primele 7 cifre): 5051015 11. Poti folosi un Microfon?: Normal 12. Comentarii adiționale: Pai..sa incep cu inceputul..Eu am revenit o data in STAFF...ba chiar am si ajuns la Mod..din pentru a 2-a oara..dar, m-am retras, din probleme de sanatate..nu imi putea face o alta invoire..fiindca, voi, membrii STAFF, stiti caci aveam una de 2 sapt. fiindca fusesem plecat in vacanta..Am gresit, sunt un simplu om..e firesc..Vreau doar sa revin..cat timp ce eram in STAFF imi faceam treaba cum puteam, am rezolvat peste 10 cazuri de BAN, printre care am ajutat altii membrii STAFF..Daca imi mai dati o sansa...va promit, ba chiar jur, caci nu ma voi mai retrage, si ca voi fii mult mai deschis cu restul membriilor STAFF..Mie imi era rusine sa vorbesc si la sedinta, e ceva nou pentru mine, sa fiu STAFF la o comunitate de Minecraft, si vreau sa incep de la 0..Sper sa ma intelegeti, chiar daca nu pot lua Moderator din nou, si Helper imi e de ajuns, sa va demonstrez caci imi pare rau.
 2. 1. Nume in joc: LuckiaN 2. Varsta: 14 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Moderator 4. De ce ai pierdut gradul?: M-am retras din vina problemelor de sanatate si familie..=) 5. De ce il vrei inapoi: Pai, garantez activitate cel putin 1h/zi, si e nevoie de STAFF 6. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: https://imgur.com/gallery/mOZ402U 7. ID Discord: LuckiaN#3679 8. Comentarii aditionale: Pai, dupa cum am spus, garantez activitate, data viitoare..ma invoiesc in cazuri de genul..=)) si, doresc sa ajut comunitatea...cum pot, indiferent de situatie..=)
 3. LuckiaN

  PRO Cerere scrisa bine..succes 😉
 4. LuckiaN

  CONTRA ➜ Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate sau scrise în altă limbă! Sancțiune: Mute 20 minute! Dupa cum spune regulamentul 😄
 5. LuckiaN

  CONTRA Nu prea vad de ce sa te alarmezi atat...
 6. LuckiaN

  1) Nick-ul tău: LuckiaN 2) Nick-ul celui reclamat: Reaven 3) Staff/Donator: Donator, Ultrasectional mai exact..pe Survival 1.8 4) Secțiunea: [Survival 1.8] 5) Motivul pentru care îl reclami: A dat mute degeaba, gen..omul ala nu a jignit deloc, si in plus...pentru jignire se da 20min... 6) Dovada: https://imgur.com/gallery/aOc9TSd 7) Alte comentarii: Nu am, in dovada se vede totul clar..
 7. LuckiaN

  PRO Regulamentul este strict..degeaba are gradul de mai de mult..totusi, chiar si daca esti donator, trebuie sa te mai uiti peste el
 8. LuckiaN

  PRO Chiar daca Jail este cam acelas lucru cu ban, Regulamentul trebuie respectat.
 9. LuckiaN

  CONTRA Motiv spus mai sus
 10. LuckiaN

  CONTRA Doveziile colegului meu sunt clare, ramai asa.
 11. LuckiaN

  CONTRA Nu sunt key infinite, ci..daca de exemplu votezi pe Survival 1.8, si apoi te duci pe SkyBlock..ai niste "Key Invizibile"..daca te duci la crate-uri..si dai click dreapta, iti deschide acel crate deoarece voturiile sunt oarecum globale, insa primesti Key Fizice doar in sectiunea in care ai votat
 12. LuckiaN

  PRO Eu zic ca te incadrezi, succes 🙂
 13. LuckiaN

  PRO Motive mai sus
 14. LuckiaN

  PRO Ce e drept, in dovada nu se prea vede..caci a jignit, insa..cel putin, se vede ca a injurat, si a vb urat, pe server, el avand Supreme, si, Gabytzu_ la fel, dar el nu are grad.. {Nu a putut da mute fiindca e buguit)
 15. 1) Nick-ul tău: LuckiaN 2) Nick-ul celui reclamat: Alexandru2237 3) Staff/Donator: Donator, din cate stiu, in staff nu l-am vazut 4) Secțiunea: RolePlay 5) Motivul pentru care îl reclami: Si-a dat mute aiurea, cu un motiv aiurea 6) Dovada: https://imgur.com/a/JN4SwhX 7) Alte comentarii: Nu am, se vede totul clar in dovada..
×
×
 • Create New...