Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LuckiaN

Membru
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LuckiaN

 • Birthday 10/15/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LuckiaN

  CONTRA Cerinte nerespectate
 2. LuckiaN

  CONTRA Nu ai citit regulamentul+Motivele mai sus.
 3. LuckiaN

  CONTRA Motivele spuse de Iulian
 4. PRO Ai un mic PRO de la mine, sper sa nu ma dezamagesti 🙂
 5. LuckiaN

  Stiu, insa...se da wipe, si dupa wipe sunt 100% sigur caci multi helperi vor disparea, ceea ce inseamna caci activitatea STAFF-ului v-a scădea..si eu am avut inainte Helper Global, si imi faceam treabaa cand maa plimbam pe sectiuni..
 6. 1.Cum te numesti?: Biris Lucian 2.Nume joc(Nickname):LuckiaN 3.Varsta: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): LuckiaN#3679 5.Ce poti sa aduci in plus echipei Staff-ului?: Activitate, nu multa dar nici putina 6.Enumera 3 calitati pe care le ai: I mi place foarte mult sa ajut, Ma implic si sunt intelegator 7.Ai citit regulamentul?: Il las pe askarion sa il citeasca! 8.Dovada ore (Minim 24 pe sectiune): https://imgur.com/gallery/egnCM8w 9.Sectiunea pe care doresti gradul: Survival [1.8] sau Global 10. Descrie-te in minim 25 cuvinte: Salut, sunt Lucian (Luci)..Am 14 ani, sunt din jud. Timis..imi place sa comunic cu oricine, atat timp cat e om cu mine..si, daca esti om cu mine, sunt om cu tine..in caz contrar..sunt la fel 😄 11. CNP( Primele 7 cifre): 5051015 12. Poti folosii un Microfon?: Da..pot 13.Comentarii aditionale: Pai, din cate va mai amintiti (poate) sunt destul de activ...in timpul liber..in special Sambata si Duminica..insa, de Luni pana Vineri, nu voi fii foarte activ, deoarece se apropie si tezele, si am examen la finalul clasei, insa..fac tot ce pot, si sincer imi pare rau ca m-am retras, nu a fost dupa voia mea..a cam trebuit..
 7. LuckiaN

  CONTRA Motivul spus de Spartan223
 8. LuckiaN

  PRO
 9. LuckiaN

  CONTRA Nu ai respectat modelul de cerere..imi pare rau
 10. LuckiaN

  Contra, motivele sus
 11. LuckiaN

  CONTRA Cere incompleta
 12. LuckiaN

  Celui din prima poza i-am dat mute, recunoaste..si celui din a 2-a poza..nu am putut, adica..puteam..dar era ala cu trapul, si imi bateam capul caci nu stuam cum sa il fac sa recunoasca, si nu am acc la ban ca si Helper..si in plus, e prima mea zi, stiu ca nu conteaza asta, dar..totusi, arata macar ss si ca i.am dat dupa mute lui ala din prima poza..
 13. 1.Cum te numești?: Biris Lucian 2.Nume în joc (nickname): LuckiaN 3. Vârstă: Am aproape 14 ani, in Octombrie fac 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): LuckiaN#3679 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Echipa STAFF e buna, dar, pot ajuta si eu, sunt destul de activ.. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Imi place foarte mult sa ajut, Ma implic si sunt intelegator 7. Ai citit regulamentul?: Nu am timp sa citesc regulamentul 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Salut! Sunt din judetul Timis, imi place mult sa ajut, am rabdare, cu oricine..si, la mine ceva e sfant..si anume "Esti om cu mine, sunt om cu tine" de obicei sar in ajutor, indiferent daca nu sunt bagat in seama..si, sunt prietenos (Am facut descrierea sincer, fiindca nu vreau sa ma credeti ceea ce nu sunt) 9.CNP(Primele 7 cifre): 5051015 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Prima data imi cer scuze de la el ca nu am cum sa il ajut, apoi ii spun caci poate contacta un Manager pentru al ajuta 11. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).: Ca si jucator: Incerc sa contactez un manager si in acelas timp sa ii fac un post. Ca si Helper: Ii spun ca nu e ok ce a facut, daca reusesc repar greseala, apoi ii spun unui Manager ce a facut. 12. Comentarii adiționale: Poza cu orele jucate https://imgur.com/W9FhzFV
×
×
 • Create New...