Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BbcUlanowsky

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

35 profile views
 1. BbcUlanowsky

  X CONTRA . CNP-ul nu este , regulament necitit , varsta necesara nu este , ore incomplete , si alea 3 nu sunt calitati (ca te joci tu prea mult minecraft e problema ta , ca stii cand sa dai mute nu e ceva greu dar nu se clasifica la o calitate iar din primu pot doar sa deduc ca ai atentie , dar o deduc macar atat 1/3) . Next poate faci si tu orele , citesti si tu regulamentu iti pui si tu cnp ca il ai in certificatul de nastere si vi cu niste calitati plauzibile ca peste varsta s-a mai trecut . Poftim regulament( https://www.terrorgames.ro/forum/index.php?/forum/14-📕-regulament-in-game/ ) daca ti-a fost asa greu sa-l cauti , macar cauta punctul la care scrie despre ce ar trebui sa scrii la "Ai citit regulamentul ? :"
 2. BbcUlanowsky

  1) Nick-ul tău: AnotherONE 2) Nick-ul celui reclamat: INsTiNcT si MaXim3214 3) Staff/Donator: staffs 4) Secțiunea: sruvival 1.8 5) Motivul pentru care îl reclami: in decursul zilei de ieri am aflaat un bug si nistea abuzatori si i-am chemat pe cei doi admini i-au rezolvat pe cei ce abuzat si au facut un control la care m-au controlat si pe mine si nush ce dq au avut sa-mi i-a din cuferele mele ce-mi apartinea si l-am facut in descurs de 2 luni fara sa ma intrebe cum am facut acele spawnere , supararea mea este ca niciunul dintre cei 2 nu au recunoscut si altcineva nu avea cine sa mi le i-a deoarece nu aveaam unlock sau cmodify la ele decat ei 2 erau pe server . 6) Dovada: nu o am dar mi se poate verifica deoarece mai multi playeri stiu de spawnerele melle ca m-am laudat cu ele pe server ca nu am stat degeaba atat timp sa le fac . 7) Alte comentarii: nu am , vreau doar spawnerele inapoi si aveam asa 36skeleti , 52 zombie , 27 blaze ,61 spider , 6 iron golem . Iar fata de cei 2 admni vreau sa li se atraga atentia ca nu intreaba inainte sa ia au vazut ca am multe si ce-au zis sa mi le ia ? Si in primu rand sa zica ms ca le-am dat un bug si abuzatori ca altadata nu o sa mai vedeti un bug de la mine si mai stiu legat de versiunea survival 1.8 , sa-mi i-au legend si atunci o sa vedeti ce inseamna abuz deoarece fac asta ca acesti 2 admini nici unul dintre ei nu au recunoscut si nu avea cine sa-mi ia ca decat ei erau on la momentul actual pe /who .
 3. BbcUlanowsky

  1. Nick: AnotherONE 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: mobii nu mai dau exp din cauza stack-ari 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: survival 1.8 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: pai va duce-ti la un spawnere si ve-ti vedea ca mobii nu mai dau exp decat cel ultimu din cei stack-ati gen x1 da exp dar de la x2 in sus nu mai dau exp. 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: (am level 28 si dati la final sa vedeti ca tot lv 28 am din toti mobii si ca decat ultimu a dropat exp decat pentru el nu si pentru restu omorati) 6. Alte comentarii : sa se repare ca am problema pusa de 12 ore pe discord si treceti doar cu ochii peste ea fara macar 1 raspuns
×
×
 • Create New...