Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

OVERLORD

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About OVERLORD

 • Birthday 02/04/2002
 1. until
  Avem cursuri specializate începând din data de 01.12.2019 Vă puteți înscrie până pe data de 10.12.2019 Contact/înscriere profil OVERLORD sau pe serverul Terrorgames secția de Kitbattle player le00nicuu.
 2. until
  Promovare cursuri de MEDIC specialist pentru ajutarea playerilor. Super promovare cursuri medic gratuite pentru ajutarea playerilor Cursurile încep pe data 01.12.2019 Contact profil OVERLORD sau pe rubrica de evenimente pentru a vă putea înscrie în noua echipă specializată de medici pentru servere și playeri.
 3. 1.Numele(real):Patric. 2.Vârstă(reală):15 Ani. 3.De cât timp lucrezi în platforma Photoshop:7 Ani. 4.Cât de bine cunoști acest program?[dă-ne un procent]:90%. 5.De ce dorești designer?:Pentru a ajuta serverul. 6.Descriere personală(minim 25 de cuvinte):Un om simplu prietenos și glumeț locuiesc în București și îmi place să ies în oraș să socializez. 7.Două avatare+Screen PSD(obligatoriu watermark PixelStack sau PixelStack.Net):https://imgur.com/a/MxnVoyl. 8.O semnătură+Screen PSD(obligatoriu watermark PixelStack sau PixelStack.Net):htpps://imgur.com/a/MxnVoyl. 9.Ce tipuri de lucrări nu poți face?:Dacă am un stock bun pot face orice. 10.ID Discord:le00nicuu. 11.Link portofoliu:http//imgur.com/a/MxnVoyl imi pare rău că nu am putut să vă dau psd dar dacă vreți vă pot face un avatar și vi-l dau.Și că nu sunt făcute pentru comunitate.
×
×
 • Create New...